Ergoterapi og Traumeterapi v/Birgitte de Boer

Ergoterapi og Traumeterapi v/Birgitte de Boer

Mit navn er Birgitte de Boer.

Jeg har min private praksis ”Ergoterapi og Traumeterapi v/ Birgitte de Boer” i Nykøbing Sj. i Odsherred.

I 1995 jeg blev autoriseret ergoterapeut. Min erfaring bygger på 10 års arbejde i psykiatrien og siden 2004 har jeg arbejdet i børneområdet 0-6 år. Jeg har gennem mit virke altid haft tæt samarbejde med tværfaglige samarbejdspartnere.

Senest har jeg taget uddannelsen Somatic Experiencing®, som er kropslig terapeutisk tilgang til af bearbejdning af stresstilstande, kriser og/eller traumer. Jeg erfarer at kombinationen af ergoterapi og Somatic Experiencing® skaber et stabilt fundament til at arbejde med børn, familier og voksne, som har været i eller er i belastende livsforløb.

Jeg kan derudover tilbyde et understøttende forløb med Safe and Sound Protocol (SSP). SSP er et en lytteterapeutisk metode til at arbejde med høj sensitivitet og evt. belastet nervesystem.

Jeg tilbyder ergoterapien og SE terapien hver for sig, men indsatsen kan også være en kombination.

I min praksis gør jeg en særlig indsats for at skabe tryghed hos klienten, da det er fundamentet for at ”vi sammen” kan skabe udvikling. Derudover er det vigtigt at klienten oplever mulighed for at kunne deltage aktivt ift. egne ressourcer.

Jeg er bosiddende i Nykøbing Sj. og har mit lokale her. Jeg kommer også gerne hjem i klienters eget hjem. Dette kan være et vigtigt for at skabe en tryg ramme for barn som voksen.

Udover det terapeutiske arbejde tilbyder jeg gerne vejledning/rådgivning til daginstitutioner, skoler, botilbud eller lign.

Læs videre om de konkrete fokusområder på min hjemmeside og kontakt mig endelig ved spørgsmål.