DeViva v/Solveig Maria Radut

DeViva v/Solveig Maria Radut

I 2008 startede jeg min virksomhed DeViva – skaber balance i dit liv.
www.deviva.dk
Jeg har kliniklokaler og undervisningslokale i Algade 31, 2 sal, 9000 Aalborg.
Jeg kommer også rundt i landet for at undervise eller afholder undervisning online.

Jeg har løbende specialiseret og videreuddannet mig inden for sanseintegration, sansebearbejdning og sansestimulering, i forhold til undersøgelse og intervention, alle aldersgrupper.

Derudover har jeg også tre holistiske uddannelser, med certificeringer. Jeg har mange års erfaring med meditation og yoga samt naturterapi.

Siden 2010 har jeg afholdt kurser for terapeuter i anvendelsen af Sensory Profile til unge, voksne og ældre, inden for mange målgrupper.
Jeg har erfaring med at lave sanseintegrations undersøgelser, med blandt andet Sensory Profile, til alle aldersgrupper i min klinik eller online. Nogle undersøgelser skal være ved fysisk møde.
Jeg deler viden om sanser på min hjemmeside www.videnomsanser.dk og i gruppen på FaceBook Viden om sanser v/ Solveig Maria Radut

I 2010 og 2017 modtog jeg Protac legatet. Først til et projekt omkring anvendelsen af Sensory Profile på virksomheder i forbindelse med arbejdsmiljø og sidst for at videreuddanne mig i USA, på Koomar center, under Spiral Foundation med undervisning af Theresa May-Benson. Dette førte til at få opgaven med at oversætte et sanseintegrations undersøgelsesredskab til unge og voksne, Sensorisk Historie. Pilotprojektet, forud for endelig udgave, forventes afsluttet i løbet af 2021.

Jeg blev uddannet ergoterapeut, professionsbachelor i 2002 i Aalborg. Derefter var jeg i 6 år ansat i Aalborg kommunes socialpsykiatri, som bostøtte. Jeg er mor til to teenagere.

Jeg kan kontaktes på sr@deviva.dk og tlf. 30 40 55 55

Af kurser og certificeringer jeg har, inden for sanseintegration og sansebearbejdning, kan nævnes:
4 dages kursus med Winnie Dunn, skaberen af Sensory Profile
5 dages kursus omkring børn med sanseintegrationsvanskeligheder med Ulla Sparholt og Kathrine Jürgensen.
2 dages kursus i Sensory Profile med Ulla Sparholt
Online forløb ”Sensory Integration, It´s not just for Kids – working with Adults with SPD” med Theresa May-Benson
Uge kursus I USA “Intervention for Children with Autism Sepctrum Disorder: Intensive Sensory Integration Treatment Mentoring” med Theresa May-Benson
3 dages certificeringskursus ”Sensory Defensiveness: A Comprehensive Treatment Approach” Herunder behandling med Therapressure (tidl. Børsteprotokol) med Tracy Stackhouse og Julia Wilbarger.
Online forløb og certificering i ”Alert program” med Mary Sue Williams og Sherry Schellenberger.
2 dages kursus og certificering i lyttebehandling med ILS, Integrated Listening System, Fokus System med Ingelis Arnsbjerg.
Online forløb og certificering i lyttebehandling med SSP, Safe and Sond Program hos Unyte, ILS i USA.
2 dages online kursus ”Sensory Modulation, Trauma & Attachment Care ” med Tina Champagne.
3 dages deltagelse på international kongres for Sanseintegration, ESIC 2017