Ergoterapi-Klinik

Ergoterapi-Klinik

Ergoterapi-Klinik tilbyder behandling/genoptræning indenfor:

Hånd, Energiforvaltning, synke-kæbe-ansigtsproblemer.

En behandling hos ergoterapi-klinik starter altid med at vi taler om hvilke aktiviteter du oplever udfordrende i din hverdag, samt der udføres relevante undersøgelser. Derefter sætter vi sammen mål for din behandling/genoptræning. Vi sætter mål for hvad der skal opnås fra gang til gang, men også for, hvad du forventer som det endelige mål efter et forløb hos mig.

Du bliver mødt med nærvær og forståelse i min klinik og sammen tager vi udgangspunkt i det du gerne vil opnå.

Mit udgangspunkt er de aktiviteter der er meningsfulde og vigtige for dig at udføre i din hverdag. Målet er at du får mulighed for over tid, at udvikle eller genskabe dine betydningsfulde aktiviteter i din hverdag.

Hånd: Jeg behandler både ortopædkirurgiske skader og hvis din hånd/arm er skadet efter en neurologisk lidelse.

Energiforvaltning: Oplever du senfølger efter hjernerystelse, covid eller blodprop fx en træthed du ikke kan sove dig fra, at danne dig et overblik over en opgave og vide hvilken rækkefølge den skal løses i. Det går ud over din hverdag, da det kræver mere energi af hjernen at udføre de samme aktiviteter som inden din sygdom. Jeg

Synke-kæbe- ansigtsproblemer:

Jeg tilbyder systematisk undersøgelse af din problematik, inden vi sammen tilrettelægger et behandlingsforløb for dig, og jeg vil udarbejde individuelle hjemmetræningsøvelser til dig. Øvelserne skal laves dagligt mellem behandlingerne hos mig.

Jeg har mulighed for at tilbyde Vital-Stim-Plus i min behandling af ansigt, mund og svælg. Vital-Stim-Plus er el stimulering, som giver styrketræning af ansigtets, mundens og svælgets muskler.