Ringkøbing- Skjern Ergoterapi v/Sylvia Jasinski

Ringkøbing- Skjern Ergoterapi v/Sylvia Jasinski

Effektiv behandling og genoptræning til hånd, arm, skulder, nakke og ryg

Har du pådraget dig en skade eller sygdom i din hånd, arm, skulder eller nakke? Lider du af hovedpine eller spændinger i skuldre og nakke?

Som autoriseret ergoterapeut og manuel- terapeut af den ovre ekstremitet tilbyder jeg behandling og genoptræning uden lægehenvisning.

Høj faglig kompetence med over 13 års erfaring med specialiseret genoptræning sikrer dig et trygt og tilpasset behandlingsforløb.

Hvert forløb starter med en ergoterapeutisk undersøgelse. Derefter planlægger vi sammen et individuelt og tilskåret behandlingsforløb afhængig af dit behov.

Vi taler sammen om de aktiviteter, du er udfordret med for at finde netop den bedste løsning til dig.

Ergonomisk rådgivning hjælper individuelt med at forebygge skader

Ergonomi på arbejdspladsen eller hjemmekontoret kan blive udfordrende, når du har mange bolde i luften.

Derfor er det vigtigt, at skabe nogle faste og gode rutiner.  Jeg hjælper dig med råd og vejledning i at forbygge skader, som ofte opstår af selve arbejdet eller miljøet på arbejdspladsen.

Min rådgivning er individuelt tilpasset efter dine muligheder. Din arbejdsplads og dit hjem kan indrettes, så du minimerer belastning og dermed undgår skader.

 

Frit valg af genoptræning:

Jeg er godkendt som leverandør af genoptræning efter sundhedslovens § 140.

Det betyder, at jeg kan tilbyde basal og avanceret genoptræning efter genoptræningsplan, hvis kommunen ikke kan tilbyde genoptræning senest 7 hverdage efter udskrivelse fra sygehus.

Se mere på www.fritvalgservice.dk eller www.mingenoptræning.dk.

Jeg tilbyder basal genoptræning af øvre overekstremitet, almen svækkelse, geriatri, neurologi og avanceret genoptræning i håndkirurgi.

Din private sundhedsforsikring kan give tilskud eller dækker udgifter til din behandling.

 

Jeg er medlem af Ergoterapeutforening, Dansk Selskab for håndterapi (suppleant i bestyrelsen) og Dansk selskab for håndkirurgi.