frolunds - Praksis for ergoterapi

frolunds - Praksis for ergoterapi

Privatpraktiserende ergoterapeut med speciale indenfor psykiatri, samt hverdags- og arbejdsrehabilitering!

frolunds drives primært af ergoterapeut og psykiatrivejleder Jannie Sommer Frølund.
Jeg håber, at nedenstående kan give dig et indblik i hvem jeg er og hvordan jeg arbejder. Du er altid mere end velkommen til at ringe og få en uforpligtende og afklarende samtale.

Jeg har den tilgang og forståelse, at vi som mennesker er forbundet kropsligt og følelsesmæssigt. Vi kan derfor ikke arbejde med angst eller stress, uden tillige at kigge på det kropslige element. Og omvendt, vi kan ikke arbejde med smerter, hvis vi ikke har den mentale trivsel for øje. Diagnoser er for mig ikke afgørende, omend jeg har et stort og bredt kendskab til mange forskellige diagnoser, fysiske såvel som psykiske. For mig, er DU vigtig. Mennesket bag diagnosen. Jeg arbejder gennem og med opbygning af meningsfulde aktiviteter. Det er nemlig gennem handlinger, at vi som mennesker flytter og udvikler os. For mig er det vigtigt, at vi hele tiden er enige om målet. Dit mål. Gennem et samtaleforløb eller rehabiliteringsforløb hos frolunds, gør jeg mit ypperste for, at du er i fokus. Der skal arbejdes målrettet og koncentreret og min tilgang vil være være præget af respekt, omsorg og forståelse. Dermed ikke sagt, at du ikke vil blive udfordret. Den del, skal jeg ligeledes nok sørge for. Hvorfor ellers gå igang. Det her er jo din investering i dig og dit liv.

Jeg har 10 års erfaring fra beskæftigelsesområdet, hvor jeg har fungeret som sagsbehandler, og samtidig udviklet, faciliteret og ledet projekter indenfor hverdags- og arbejdsrehabilitering. Jeg har derfor et indgående kendskab til beskæftigelsesområdet set fra både sagsbehandler- og borgerperspektivet. Endvidere har jeg stor psykiatrierfaring og både social- og regionspsykiatrien har min store interesse.

Jeg har tilmed stor erfaring med udvikling og tilrettelæggelse af undervisningsforløb og ser mig selv som en nærværende og inddragende formidler. Mere end 1000 berigende samtaler har jeg bag mig.

For mig er det uhyre vigtigt at have god tid og være solidt tilstede i hver en opgave, jeg udfører. Jeg inspireres og finder min drivkraft i mødet med mennesker. Naturen indgyder til ro og begejstring og indgår derfor som platform for frolunds virke.

For at sikre en høj faglighed, holder jeg mig opdateret om den nyeste viden indenfor blandt andet rehabilitering, psykiatriske lidelser, funktionelle lidelser og beskæftigelse.

frolunds har flere samarbejdspartnere, der inddrages efter behov alt efter opgavens art og størrelse.

Jeg ser frem til at møde og arbejde sammen med dig!

Jannie Frølund