House Of Choices v/Michelle Sandberg

House Of Choices v/Michelle Sandberg

Hos House Of Choices tilbydes der ergoterapeutisk genoptræning enten i borgers eget hjem eller hos klinikken i Dragør, hvor der er gode parkerings muligheder med direkte adgang til klinikken.

House Of Choices har fokus på hele mennesket, hvor der bliver tilrettelagt den helt rigtige genoptræning til borgeren med fokus på hverdagsrehabilitering og aktivitetstræning. House Of Choices har desuden erfaring med borgere med psykiatriske lidelser, især  unge med angst.

House Of Choices udfører diverse undersøgelser blandt andet en funktionsevnevurdering inden det videre forløb for genoptræning tilrettelægges.

Michelle Sandberg som er indehaver af House Of Choices har erfaring med geriatrien, psykiatrien og som trænende ergoterapeut i et sundhedscenter, senest som visitator.

Michelle uddannede sig som ergoterapeut fordi hun syntes at som ergoterapeut har vi både fokus på krop og psyke, hvilket i hendes optik hænger sammen, man kan ikke træne kroppen uden at have psyken med. Som ergoterapeut træner vi med fokus på meningsfyldte aktiviteter og livskvalitet, noget som Michelle har stor interesse indenfor.

Michelle har derfor videreuddannet sig for at blive en bedre ergoterapeut som har fokus på hele mennesket. Michelle er udover ergoterapeut også udannet mastercoach, stresscoach, mindfulness instruktør, massør og protokol akupunktør. Michelle har mange års erfaring med den humanistiske tilgang indenfor sundhedssektoren og kan derfor tilbyde et professionelt og kompetent behandlingsforløb.