Trivsel i arbejde og liv

Trivsel i arbejde og liv

Har du brug for en ergoterapeut, der er skarp på, hvordan der skabes vækst ud fra det enkelte menneskes udgangspunkt?

Mine indsatser er til dig som ønsker at være aktør, men ikke lige ved, hvad der skal til. Dit funktionsniveau er anderledes, end det engang har været. Måske trives du ikke, måske oplever du dig fanget i sygdom, symptomer, arbejdsopgaver eller -forhold. Måske har du svært ved kontakt med andre mennesker, måske svært ved at sove, at stå op, at lave noget eller lade være – så meget at det begrænser dig i din hverdag. Du kan være påvirket fysisk, psykisk og kognitivt, f.eks. ift. overblik og planlægning.

JACT tilbyder forløb, der kan forebygge skader, slid og sikre trivsel på arbejdspladsen og i livet. De giver plads til vækst, når der skal skabes en langtidsholdbar venden tilbage til arbejde efter sygdom. Mine tilbud er også effektfulde for virksomheder, der har medarbejdere, og for professionelle, der arbejder med mennesker, hvis arbejdsglæde og evne til selv-ledelse er påvirket af egne kropslige, kognitive, emotionelle reaktioner, og af rammerne.

Jeg kan ikke fjerne det lort, du/I oplever i (arbejds) livet, men jeg kan vise dig mulighederne for, at det bliver komposteret.