Lone Olsen

Lone Olsen

Nordsjællands Ergoterapi for Børn og Unge,

Nordsjællands Ergoterapi for Børn og Unge, har eksisteret siden 2005 ved ergoterapeut, Lone Olsen, der tilbyder undersøgelse, rådgivning/vejledning og behandling.

Som Ergoterapeut arbejder jeg med det formål at hjælpe personer, hvis liv er påvirket af enten udviklingsmæssige vanskeligheder, og/eller sygdom, skader, adfærdsmæssige vanskeligheder, ved at:

– Øge deltagelse i aktiviteter i børnehave, skole, arbejde og fritid.

– Øge uafhængigheden af hjælpemidler og andre personer.

– Fremme og vedligeholde sundhed og den personlige sikkerhed.

– Forhindre at personen bliver skadet.

Så snart jeg fik min autorisation som Ergoterapeut i 1986, har jeg praktiseret og videreud-dannet mig indenfor min store interesse og passion Sanseintegration/Sensorisk Bearbejd-ning(https://www.loneolsen.dk/sensorisk-bearbejdning/)

I min praksis tilbyder jeg blandt andet to forskellige terapeutiske lyttebehandlingsmetoder – den ene med det lærings- og udviklingsfremmende redskab Integrated Listening Systems (iLs), og den anden med Safe and Sound Protocol (SSP), der regulerer det autonome nervesystem (adfærd) og mellemørets muskler (mindsker sensitiviteten overfor lyde), som derved forbedrer den sociale kommunikationsadfærd.

Både iLs og SSP er til både børn og voksne.

Jeg tilbyder ligeledes behandling til børn og unge, der har enten oral sensoriske (https://www.loneolsen.dk/sos/) og/eller oral motoriske (https://www.loneolsen.dk/opt/) vanskeligheder, der medfører spise og eller sproglige vanskeligheder.

Du er meget velkommen til at læse mere på min hjemmeside www.loneolsen.dk, hvor du kan du få flere informationer. Blandt andet om de behandlingsmetoder, jeg tilbyder.

Se venligst under fanen: Behandlingsmetoder