Rudolf & barn

Rudolf & barn

Hej, jeg hedder Helle Rudolf

Jeg kører ud til familier i Kolding, Trekantområdet og Aarhus. Der også er mulighed for at rådgivning kan foregå online.

Jeg hjælper forældre med at finde ind til, hvad der trigger deres barns voldsomme reaktioner, og hvad de helt konkret kan gøre for at ændre på det.

I de mere end 20 år jeg har hjulpet børn og forældre, kan jeg se, hvor meget det individuelle blik betyder. Og især når det handler om sensitive børn, kan jeg se, hvor vigtigt det er at vide, hvad der trigger dem, så de føler sig forstået.

Det kan være, at du kæmper med at få dit barn til at sove om aftenen, har mange konflikter, når I skal op og ud ad døren om morgenen eller har et barn, der er meget ulykkelig, når du afleverer i dagtilbuddet.

Måske oplever du, at dit barn reagerer voldsomt på fx høje lyde, undgår leg sammen med flere børn ad gangen, ikke kan li’ at gynge højt, aldrig vil gå med bare tæer om sommeren, bliver meget generet af sollys eller kun spiser helt bestemte typer mad. Det kan også være, at dit barn meget tit ’smelter helt sammen’, når du henter hende/ham i daginstitutionen, er klynkende og grædende, reagerer med at skrige, sparke og slå.

Eller måske er dit barn altid i bevægelse og meget voldsom i sin fysiske kontakt med andre og rører konstant ved ting og andre mennesker.

Min mission er at skifte børns uro, konflikter og stress ud med langt mere nærvær, tryghed og ro.

Jeg har specialiseret mig i sensitive børn og har en masse ekstra uddannelse og kurser i fx Sensory Profile 2 (Sanseprofil), søvn og overbelastede nervesystemer.

Jeg har derudover stor erfaring med undervisning, konsulentarbejde og supervision på PPR i Haderslev, Ergoterapeutuddannelsen og Videreuddannelse & praksisudvikling (ift. dagtilbud), University College Lillebælt.

Vil du gerne vide om jeg kan hjælpe dig?

Du kan booke en gratis afklarende samtale på min hjemmeside.

 

Helle Rudolf

Børneergoterapeut

PD i psykologi & cand.pæd.